Christelijke gastouderopvang De kleine klompjes


De kleine klompjes

De kleine klompjes is een gastouderopvang op christelijke basis.
Na een aantal jaren gewerkt te hebben met kinderen met- en zonder beperking, heb ik besloten een eigen gastouderopvang op te zetten. Vanaf september 2015 staat de deur open, ook voor uw kind.

Wie ik ben
Mijn naam is Anja van Klompenburg, ik heb ruime ervaring in het begeleiden van kinderen, ook heb ik ruime ervaring in het begeleiden van kinderen met een beperking. Dat wil niet zeggen dat alleen kinderen met een beperking welkom zouden zijn, integendeel: elk kind is welkom! Ik richt mij vooral op de opvang van kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar.

Mijn werkervaring en opleiding:
- gastouder bij diverse gezinnen
- onderwijs-assistent, basis- en speciaal basisonderwijs
- vaste oppas bij kinderen met- en zonder beperking
- pedagogisch medewerker kinderopvang
- kinderwerker in kerkelijke gemeente en bij christelijke conferenties
 

- MBO- SPW
- MBO onderwijsassistent
- Diploma kinder-EHBO

Locatie
'De Kleine klompjes' is gevestigd aan de Krommekamp 46 te Harderwijk, het is mijn huisadres waar ik een aantal kamers heb ingericht voor de opvang van kinderen.

Maatwerk
Ik bied de kinderen - uiteraard na overleg met u - een programma aan dat bij uw kind past: ieder kind is immers uniek en hoort op eigen niveau uitgedaagd en benaderd te worden. Dit alles binnen een vaste, vertrouwde dagstructuur. Zo bied ik uw kind uitdaging, duidelijkheid en veiligheid...maatwerk voor elk kind dus!

Christelijke opvang
Ik ben christen en vind het belangrijk om vanuit christelijke waarden met kinderen om te gaan. Dat betekent ten eerste dat ik het belangrijk vind dat uw kind zich op zijn gemak en veilig voelt. Ieder kind is uniek en waardevol en mag weten dat hij of zij geliefd is door God, dat wil ik graag aan de kinderen meegeven, dat kan op vele manieren. Een liefdevolle, veilige omgeving is voor mij de basis.

Meer weten?
Bent u nieuwsgierig en wilt u wel eens zien hoe en waar ik werk? Neemt u dan contact met me op dan maken we zo snel mogelijk een afspraak.

Een vriendelijke groet,

 

Anja van Klompenburg